The Management Board of Polski Fundusz Rozwoju S.A. appointed for another term

Published

The Supervisory Board of Polski Fundusz Rozwoju S.A., under § 18(3)(7) of the Company’s Statutes, after the qualification procedure appointed the Management Board of the Polish Development Fund for a five-year term, in the following composition:

Paweł Borys - President of the Management Board
Marcin Piasecki – Vice President of the Management Board
Bartłomiej Pawlak - Board Member
Tomasz Fill - Board Member

“The Polish Development Fund is implementing its multiannual strategy, the priority of which is the implementation of numerous programmes important to promote the modernity and competitiveness of the Polish economy. The decision of the Supervisory Board allows for continuing and ensuring the smooth carrying out of development initiatives supporting the implementation of the Strategy for Responsible Development. I am glad to see Mr Tomasz Fill, an experienced manager, back in our team, who as a Board Member will be responsible for development and communication. This is essential for the preparation of the PFR to create the infrastructure for the system of Employee Capital Plans, in particular in the scope of effective communication with over 11 million potential participants in this programme and, at the same time a very important reform” - said Paweł Borys, President of the Management Board at PFR SA.

A brief biography of the new Member of the Management Board at PFR S.A.:

Tomasz Fill (born 1972) - a manager with over 15 years of experience. He has worked for the biggest Polish companies, including those listed on the Warsaw Stock Exchange, in the financial, energy and telecommunications sectors. He managed teams for communication, marketing and investor relations. He was also responsible for the strategic communication of companies on foreign markets, including in the Czech Republic, Lithuania and Germany. In 2016-2017, he worked for Polski Fundusz Rozwoju S.A., where he was responsible for communication and marketing as well as for the coordination of cooperation of entities within the PFR Group. He graduated from the Faculty of Journalism and Political Science at the University of Warsaw. He also completed his postgraduate studies in insurance at the Academy of Finance in Warsaw and an Executive MBA at the French Institute of Management.
***
The Polish Development Fund Group is a group of financial institutions offering instruments supporting the development of enterprises, local governments and individuals, investing in sustainable social and economic development. It has a professional team and follows top international standards. PFR’s mission is to implement programs which improve the long-term investment and economic potential of Poland, foster equal opportunities and environmental protection. For more information, visit: www.pfr.pl

Related Stories
Zarząd Polskiego Funduszu Rozwoju SA powołany na kolejną kadencję

ago

Rada Nadzorcza Polskiego Funduszu Rozwoju SA, na podstawie § 18 ust. 3 pkt 7) Statutu Spółki, po przeprowadzeniu postępowania kwalifikacyjnego powołała na 5-letnią wspólną kadencję Zarząd Polskiego Funduszu Rozwoju, w składzie:Paweł Borys – prezes zarząduMarcin Piasecki
TAURON wraz z PFR i NCBR tworzy pierwszy fundusz Corporate Venture Capital (CVC)

ago

Projekty innowacyjnych rozwiązań dla energetyki, które odpowiadają na wyzwania rynkowe z obszarów działalności Grupy TAURON, znajdą się w centrum zainteresowania nowego funduszu EEC Magenta. Powołany przez TAURON, Polski Fundusz Rozwoju oraz Narodowe Centrum Badań i Rozwoju CVC (zarządzany przez PFR) fundusz typu Corporate Venture Capital (CVC) jest pierwszym tego typu podmiotem na polskim rynku.
Ruszył portal startup.pfr.pl

ago

Ruszyła strona internetowa startup.pfr.pl, która prezentuje ofertę Grupy PFR dla młodych, innowacyjnych firm oraz wysokotechnologicznych przedsiębiorstw z sektora MŚP, poszukujących kapitału i wsparcia w ramach programów publicznych. Portal w łatwy sposób pomaga znaleźć dostępne instrumenty dla projektów na każdym etapie rozwoju – od fazy pomysłu aż po ekspansję zagraniczną.
Umowa na realizację pilotażu „Dobry pomysł” podpisana

ago

Startuje pilotażowy program pod szyldem „Dobry pomysł”. Umowę w tej sprawie podpisała wiceminister rozwoju Jadwiga Emilewicz i prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Program skierowany jest do osób, które są twórcami wynalazków o potencjale rynkowym lub mają ciekawe pomysły biznesowe na wykorzystanie nowatorskich rozwiązań i potrzebują wsparcia do wprawienia ich w ruch lub dalszego rozwoju.

Rusza Szkoła Pionierów PFR – międzynarodowy program edukacyjny dla młodych wizjonerów technologicznych z całej Polski

W dniu 5 czerwca br. ruszył nabór do Szkoły Pionierów PFR – nowatorskiego programu edukacyjnego Polskiego Funduszu Rozwoju dla młodych, przyszłych przedsiębiorców w branżach nowych technologii. Podczas trzech tygodni intensywnych warsztatów oraz tygodniowego pobytu na University of Cambridge w Wielkiej Brytanii 50 uczestników będzie rozwijać teoretyczne i praktyczne umiejętności biznesowe pod okiem wybitnych szkoleniowców. Program powstał i jest realizowany przy zaangażowaniu partnerów Szkoły Pionierów PFR, którymi są w ramach pierwszej edycji firmy Allegro i TDJ oraz Fundacja PFR.